Lolossidis sis in Attica dept store March 2010

In this project the available construction time was only 48 hours and the working conditions difficult. But nothing is impossible; with the appropriate organization, coordination and professionalism everything is possible. Old structures were dismantled and removed gradually and the new ones arrived all packed in special membrane and assembled. Alongside with the new furniture installation all foreseeable electrical and other work took place.

Στο συγκεκριμένο project ο χρόνος κατασκευής που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν μόλις 48 ώρες και οι συνθήκες φορτοεκφόρτωσης δύσκολες. Τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο με τη σωστή οργάνωση, τον απαιτούμενο συντονισμό και την επαγγελματική συνέπεια. Στο χρόνο αυτό αποξηλώθηκαν και απομακρύνθηκαν οι παλιές κατασκευές, μεταφέρθηκαν οι νέες τμηματικά, συσκευασμένες με ειδική μεμβράνη και συναρμολογήθηκαν. Παράλληλα με τη συναρμολόγηση των επίπλων πραγματοποήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες ηλεκτρολογικές και λοιπές εργασίες. 
 
Ας δούμε όμως τα πράγματα καλύτερα με τη σειρά:


Σε αυτό το project τις ξυλουργικές κατασκευές ανέλαβε η εταιρεία WOOD.ER, που αποτελεί τη μετεξέλιξη των ατομικών επιχειρήσεων του Δημήτρη Ευθυμίου και του Ιωσήφ Ρούσσου. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στη βιομηχανική ζώνη των Άνω Λιοσίων (ΒΙΟΠΑ) σε έναν χώρο 1.300 τ.μ., στον οποίο στεγάζονται τα γραφεία, καθώς και οι χώροι κατασκευής, αποθήκευσης και έκθεσης, εξοπλισμένοι με σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου και έμπειρο προσωπικό. Η 20ετής πείρα της εταιρείας στο χώρο των ξύλινων κατασκευών και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, είναι παράγοντες που συνιστούν την άρτια συνεργασία μας από το 2008 - σήμερα.